Bijzondere kaarten met de Amazing Silhouettes, de set bestaat uit 3 stempels waarmee je een soort ‘emboss reist’ effect stempelt. Het is misschien niet de makkelijkste stempelset, hij bestaat uit 3 afbeeldingen, een boom, bladertak en vlinder en geen teksten. De grootte varieert van 12 x 5 cm voor de boom tot 4,5 x 6cm voor de vlinder.

Tijdens de live video gaf ik de keuze tussen 3 kleuren – het werd Soft Succulent.

De kaart uit de video:

kaart in soft succulent

In de live lunch video laat ik de hele set zien en maak ik deze kaart waarop ik 2 afbeeldingen gebruik. Ook de vlinderkaart komt nog even langs fladderen. De vlinder is natuurlijk een graag gebruikte vorm voor kaarten, in deze vorm van de stempel is hij ook heel goed voor rouwkaarten, of in dit geval een steuntje in de rug.

Voor een extra laagje koos ik bij de vlinderkaarten om de ondergrond te embossen met de Painted Posies embossingfolder. En zo maak je bijzondere kaarten met de Amazing Silhouettes stempelset.

Wil je de video met de kaarten bekijken dan kan dat hier, wil je de werkbeschrijving ontvangen zorg er dan voor dat je op de mailinglijst staat. De instructies wordt op de vrijdagen na de live lunch toegestuurd.

3 kaarten met de amazing silhouettes stempelset

Welke is jouw favoriet? De kleur techniek voor de meest rechtse vlinder zal je langs zien komen op mijn Instagram profiel.

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Er 2 workshops per maand waar je aan mee kunt doe. Daar zit vast eens iets voor je bij! Op 2&3 september is er een speciaal workshop weekeind (online) en op 23 september is er weer een Samen Online Stempelen.
Zelf aan de slag met de materialen? Bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Maak er wat moois van!
*Suze*

Meer workshops

Bewaar op Pinterest! Aamzing Silhouettes van Stampin’ Up!