Deze alles in een kaartenset Hope – box is een pracht set. Alles wat je nog hebt zit al in de doos en is voorbereid. Een handige instructie met afbeeldingen zorgt er voor dat je stap voor stap de leukste kaarten maakt.

Dit is een van de kits in het assortiment, er zijn er nog meer! Dus ook nog eens leuk om te sparen, zo breid je je collectie aan stempels en mini-inktspots vanzelf uit. En het kan zelfs nóg eenvoudiger, er zijn sets waarbij er niet gestempeld wordt, knutselen en klaar!

Maar nu weer terug naar de Hope Box met daarin 3 verschillende kaarten. In deze video laat ik je precies zien hoe eenvoudig en mooi het resultaat is. Van elk van de kaarten kun je er drie maken, of je gaat samen met je vriendinnen aan de slag, gezellig!

3 gemaakte kaarten

In de kaarten zie je de volgende kleuren Bermuda Bay, Blackberry Bliss, Bumblebee, Melon Mambo, Petal Pink, Pool Party, Poppy Parade. Met kaartkarton en inkt in deze tinten maak je dus ook de mooiste variaties met de ingredienten van de kit. Zie je de mogelijkheden die het bied?

In de kit vind je al deze onderdelen, je ziet dat het een mooie uitgebreide set is. De inkt en het lint zijn in de kleur  Blackberry Bliss. Het doosje zelf is ook al zo mooi en deze is bedoeld om te gaan versieren en daarin mooie herinneringen te bewaren, mooie foto’s, vakantie souvenirs, moederdagcadeautjes van je kinderen of je zelfgemaakte kaarten natuurlijk!

inhoud kaart kit Hope box SU

Is deze complete alles in een kaartenset – Box of Hope iets voor jouw of kies je liever een ander uit het assortiment. Op de Stampin’ Up! website zie je de meest actuele sets die je direct kunt bestellen. En ze zijn er zelfs in het Frans en Duits maar er geld voor alles sets: op is op!

Liever samen creatief? Kijk dan hier voor de volgende workshop.

Maak er wat moois van!
*Suze*