Zoek je leuke voorbeelden met de Garden Meadow stempelset?

Van beginner tot gevorderde, of van even snel tot er uitgebreid de tijd voor nemen. Dat is het principe van Step it Up – 1 kaartontwerp maar dan wel in 3 uitvoeringen. Er komt steeds een laagje, een techniek of extra materiaal bij kijken. Zo kies je zelf wat er bij jouw past en wat je aanspreekt. In de maand april heb ik gekozen voor buiten, niet alleen de vrolijke bijtjes maar ook de ’tuin’ set. Garden Meadow.

Deze stempelset heeft een bijpassende set stansen en heel bijzonder papier, het lijken wel schilderijen! Het was nog lastig kiezen met al dat moois maar ik ben er gelukkig in geslaagd. Stap voor stap maakte ik deze 3 kaarten.

De stempel en bundel zijn natuurlijk te bestellen in mijn webshop. en de workshop video met werkbeschrijving zijn los te bestellen. En dan nu de 3 versies van 1 ontwerp:

  1. De eerste kaart is weer heel eenvoudigen stijlvol, ik stempelde de bloemen met Pecan Pie en kleurde ze in met de stiften. De gieter werd na het stempelen uitgeknipt en kreeg met een dimensional erachter wat extra effect. Ook krijg je meer diepte door de stempeltechniek waardoor de bloemen op de voorgrond en op de achtergrond staan ( bekijk de video voor meer uitleg)
  2. De tweede kaart krijgt een laag dessinpapier op de achtergrond, op de voorkant komt een extra strookje papier dat een deel van de kaart omhoog haalt. De bloemen kregen meer kleur met de verschillende tinten, een paar stipjes maken een groot verschil.
  3. En dan de derde kaart, nog meer bloemen en extra kleuren , daartussen goudkleurige embellishments van een libelle en een zwaluw. De tekst op een cirkel, met de lieveheersbeestjes pons en vellum maakt ik van vleugels bloemblaadjes.

    De Step it up video van april 2024 is terug te vinden op YouTube, in deze video laat ik zie hoe stap voor stap deze voorbeeld kaarten kunt maken met de Garden Meadow set.
Zijn deze voorbeelden van kaarten maken net wat je zocht? Deel je eigen versie delen in de SOS Facebookgroep.

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Ik geef elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen, hierbij is de Step it up een bonus video.


De Step it Up kaart inspiratie is bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen doen. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info