Op zoek naar leuke ideeën met de Rondedans stempelset en stansen?

Van beginner tot gevorderde, of van even snel tot er uitgebreid de tijd voor nemen. Dat is het principe van Step it Up – 1 kaartontwerp maar dan wel in 3 uitvoeringen. Er komt steeds een laagje, een techniek of extra materiaal bij kijken. Zo kies je zelf wat er bij jouw past en wat je aanspreekt. In de maand juni heb ik gekozen voor het thema feest omdat het voor mij een feestelijke maand zal zijn.

Deze stempelset heeft een bijpassende set stansen waarmee je mooie rozetten maakt in verschillende maten. Je kunt de rozetten gebruiken op kaarten, vlaggetjes, buttons, en taarten. Erg leuk en super feestelijk.

De stempel en bundel zijn natuurlijk te bestellen in mijn webshop en de workshop video met werkbeschrijving zijn los te bestellen. En dan nu de 3 versies van 1 ontwerp ( en ook weer in 2 kleuren combinaties ..)

  1. De eerste kaart is weer heel eenvoudigen stijlvol, ik stempelde de de patronen op kaartkarton en maakte zo mijn eigen dessinpapier.
  2. De tweede kaart krijgt een laag dessinpapier op de achtergrond, en de stempels? Die kleurde ik niet met de inktkussen maar met de handige markers! Zo stempel je eenvoudig meerdere kleuren tegelijk.
  3. En dan de derde kaart, dit keer werden de stansen op een bijzondere manier gebruikt…. om te embossen. En met de stansen uit deze set gaf dat een hele mooie achtergrond.

    De Step it up video van juni 2024 is terug te vinden op YouTube, in deze video laat ik zie hoe stap voor stap deze voorbeeld kaarten kunt maken met de Rondedans stempelset en stansen.
Zijn deze voorbeelden van kaarten maken net wat je zocht? Deel je eigen versie delen in de SOS Facebookgroep.

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Ik geef elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen, hierbij is de Step it up een bonus video.


De Step it Up kaart inspiratie is bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen doen. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info