Komend weekeind is het pasen, dat vieren we op de klassieke manier, en met de paasbrunch. Voor de jongsten is het steeds opnieuw verstoppen en zoeken van de eitjes het hoogtepunt van de dag. (Ik eet die chocolade eitjes liever gewoon op…)

Maar de paas brunch is ook samen gezellig aan tafel, en omdat het dit jaar bij ons thuis is ben ik al bezig geweest met de

versiering! 

Een aantal tips voor het maken van een gezellige en mooie paas tafel:

1. Kies een paar kleuren en laat die overal terug komen
Ik heb gekozen voor Soft Sea Form, Daffodil Delight, Bubble Bath en Crumb Cake. 

2. Je kunt echt álles versieren.
Een extra lintje om het servet met een konijntje, paaseitjes op de rietjes. Het mag allemaal! Hierdoor komen de kleuren ook weer overal terug. 

3. 🫙 Uit de verpakking 
Er gaat hier veel chocolade op brood en jam op beschuitjes en gewoonlijk staan de potten en pakken op tafel. Voor een mooi aangeklede tafel haal je het dit keer uit de verpakking en serveer je het in (glazen) schaaltjes met een lepeltje. 

4. 🎈Hang de slingers op!
Ik maakte een gezellige voorjaarsslinger met konijntjes. Een slinger boven de tafel maakt het altijd een feestje!

5. 🍽️ Tafelsetting naamkaartjes
Staat leuk en kan ook handig zijn om de juiste mensen naast elkaar te zetten, of juist uit elkaar, om hagelslag gevechten te voorkomen. 

Voor mijn paastafel gebruikte ik de Easter Bunny stempelset en Paashaas-pons. Met de pons maak je heel snel heel veel konijntjes die je overal tussen kunt zetten en leggen. Een soort konijntjes confetti 🐰🐰.

Wil je nog meer inspiratie? Morgen, zaterdag 30 maart, kunnen we samen koffiedrinken. Ik heb een tas vol swapjes, creatieve ideeën die ik ruilde met andere demo’s. Ik ga ze zaterdag allemaal uitpakken en bekijken, kijk je mee? Om 10:00 op Youtube.