Creatief met Stampin’ Up!

Overzicht dessinpapier Stampin’ Up! ’24-’25

Overzicht dessinpapier Stampin’ Up! ’24-’25

De nieuwe catalogus heeft een hele andere indeling, over het hoe wat een waarom is een video opgenomen.

Wat ik zelf miste, en jij waarschijnlijk ook, is een overzicht met het dessinpapier. Het staat wel in de catalogus maar je ziet het niet zo lekker bij elkaar. Maar nu wel! Ik heb een handig document voor je gemaakt waarin je in een keer het overzicht hebt over al het mooie papier. Gratis downloaden en printen maar!

Waarom een overzicht van het stampin up dessinpapier zo handig is?

  1. En dat is nog meer dan in de catalogus. ook het online only aanbod heb ik er bij gezet voor een echt compleet overzicht. Deze online artikelen zijn gemarkeerd met een *, goed om te weten is dat online aanbod er is zolang de voorraad strekt. Ik kan je dus niet vertellen of dit het hele jaar verkrijgbaar zal zijn.
  2. En zoek je wel eens inspiratie op de naam van het dessinpapier? Ik heb de Nederlandse én de Engelse naam erbij genoteerd!
  3. Afmetingen – ik heb de maten in inches erbij gezet , dus of het grote vellen van 12″ x 12″ of 6″ x 6″ inch staat er meteen bij. (waarom niet in centimeters- 12 en 6 leest net wat sneller dan 30,5 en 15,2 cm)
  4. Doorklikken – wil je meer weten over het papier, welke kleuren er in gebruikt worden bijvoorbeeld, klik dan op de blauwe tekst onder het papier en je leest alles wat je wilt weten.
  5. Wil je meteen bestellen, dan kan ook als je op de blauwe tekst klikt en in de webshop komt.

Meer weten of wensen? Mijn gegevens staan erbij, ik help je graag verder:

Nog meer overzicht? Ik heb ook de ponsen bij elkaar gezet!

De laatste blogberichten

3 voorbeelden van kaarten met de Garden Meadow

3 voorbeelden van kaarten met de Garden Meadow

Zoek je leuke voorbeelden met de Garden Meadow stempelset? Van beginner tot gevorderde, of van even snel tot er uitgebreid de tijd voor nemen. Dat is het principe van Step it Up - 1 kaartontwerp maar dan wel in 3 uitvoeringen. Er komt steeds een laagje, een techniek...

Leuke voorbeelden voor kaarten maken – lente kaarten

Leuke voorbeelden voor kaarten maken – lente kaarten

Zoek je leuke voorbeelden om kaarten te maken? Van beginner tot gevorderde, of van even snel tot er uitgebreid de tijd voor nemen. Dat is het principe van Step it Up - 1 kaartontwerp maar dan wel in 3 uitvoeringen. Er komt steeds een laagje, een techniek of extra...

Paasbrunch – tips voor tafeldecoratie

Paasbrunch – tips voor tafeldecoratie

Komend weekeind is het pasen, dat vieren we op de klassieke manier, en met de paasbrunch. Voor de jongsten is het steeds opnieuw verstoppen en zoeken van de eitjes het hoogtepunt van de dag. (Ik eet die chocolade eitjes liever gewoon op...) Maar de paas...

Waar ben je naar op zoek? Inspiratie voor kaarten, cadeautjes & traktaties of juist iets over een technieken en gereedschappen?

Kerstkaarten, kaarten voor hem, kaarten voor haar, kaarten voor kids, beterschaps kaarten, condoleance kaarten, dankjewel kaarten en nóg meer.

Een cadeautje maken, een traktatie voor een verjaardag, een leuk bedankje, giftcards etc. 

Bekijk je liefst een video waarin iets uitgelegd wordt over een techniek of een tool?

Of een video waarin je ziet hoe iets gemaakt wordt?

Ik heb van beiden een hele serie voor je klaarstaan.