Creatief met Stampin’ Up!

Stap voor stap kaarten maken – Step it Up!

Stap voor stap kaarten maken – Step it Up!

Van beginner tot gevorderde, of van even snel tot er uitgebreid de tijd voor nemen. Dat is het principe van Step it Up – 1 kaartontwerp maar dan wel in 3 uitvoeringen. Er komt steeds een laagje, een techniek of extra materiaal bij kijken. Zo kies je zelf wat er bij jouw past en wat je aanspreekt.

In Januari 2024 staat/stond de stempel en stansen set ” Vol verrassingen’ centraal. Met deze set is een hele leuke kaartenset ontworpen. Het is een Superleuke set, met de stansen maak je hele leuke kaarten met luikjes die je kunt openen of kaarten die je kunt opentrekken om de verrassing zichtbaar te maken. De stempel en bundel zijn natuurlijk te bestellen in de webshop. en de workshop video met werkbeschrijving zijn los te bestellen.

En dan nu de 3 versies van 1 ontwerp, en omdat ik twee papier pakketten per maand aanbied ook nog eens in twee verschillende uitvoeringen! Zo kun je nog beter zien dat het ontwerp prima te maken is in verschillende kleuren en patronen.

Pastel tinten van de Lighter than Air papier :

En de kleuren en papier van de Poetic Expressions :

Bij deze kaarten gebruikte ik de kleuren en het papier uit d volgende twee collecties: Lighter than Air met zachte pastel tinten en de gedekte, natuurlijke tinten uit Poetic Exporessions.De Step it up video van januari 2024 is terug te vinden op YouTube, in deze video laat ik zie hoe stap voor stap deze kaarten kunt maken.

Ook nu kun je weer je eigen versie delen in de SOS Facebookgroep.

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Ik geef elke maand een uitgebreide online workshop waar je aan mee kunt doen, hierbij is de Step it up een bonus video.


De Step it Up kaart inspiratie is bedoeld om je eigen voorraad te gebruiken, dat mooie dessinpapier dat maar blijft liggen of die stempel die je nog niet zo vaak gebruikte. Je hebt vast genoeg in huis om mee te kunnen doen. Wil je je collectie toch aanvullen dan bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

De laatste blogberichten

Kaartschets  – maak deze foto kaart met de Jungle Pals

Kaartschets – maak deze foto kaart met de Jungle Pals

In januari en februari vieren we een feetje bij Stampin' Up! en dat feestje het Sale a Bration! Bij elke bestelling van €60 kies je namelijk een leuk cadeau, deze stempelset met vrolijke vriendjes " Jungle Pals' bijvoorbeeld. Eerder had ik daar al verschillende leuke...

Voorjaarscatalogus 2024 – bekijk de video!

Voorjaarscatalogus 2024 – bekijk de video!

Voorjaarscatalogus stampin up 2024 Blader gezellig mee met door de nieuwe voorjaarscatalogus van 2024, bekijk de video: https://youtube.com/live/pWKTEq5I7QM Het is vandaag 4 januari 2024 en daarmee de start van een nieuwe gids, deze artikelen zijn verkrijgbaar vanaf...

Een album maken – altijd leuk!

Een album maken – altijd leuk!

Maak je een album met me? Om te vieren dat er 2000! volgers op YouTube zijn heb ik een video vrij gegeven. Als je vaker workshops bij me volgt dan weet je dat er veel meer video's op YouTube staan dan dat je zo kunt zien, veel workshops video's zijn alleen beschikbaar...

Waar ben je naar op zoek? Inspiratie voor kaarten, cadeautjes & traktaties of juist iets over een technieken en gereedschappen?

Kerstkaarten, kaarten voor hem, kaarten voor haar, kaarten voor kids, beterschaps kaarten, condoleance kaarten, dankjewel kaarten en nóg meer.

Een cadeautje maken, een traktatie voor een verjaardag, een leuk bedankje, giftcards etc. 

Bekijk je liefst een video waarin iets uitgelegd wordt over een techniek of een tool?

Of een video waarin je ziet hoe iets gemaakt wordt?

Ik heb van beiden een hele serie voor je klaarstaan.