In de video van 7 september maak ik een klein cadeau doosje met dessinpapier. Door dessinpapier te gebruiken krijgt het doosje meteen een luxe uitstraling. Het is niet zomaar van papier gemaakt, nee het heeft prachtige patronen én een mooie glans. Dit ‘ Splendid Day’ papier is echt heel erg mooi!

Tijdens de live video maakte ik verschillende versies, het eerste doosje was namelijk al opgestuurd. Het doosje was gemaakt voor een zilveren armbandje, teamlid Cobie Stooker is namelijk gepromoveerd binnen Stampin’ Up naar …. zilver!

De doosjes uit de video:

In de live lunch video laat ik ook de bijpassende stempelset en stansen zien. Deze materialen gebruik ik ook weer in de online workshop van 23 september. Het is altijd fijn als alles mooi bij elkaar past maar het is niet nodig om alles precies na te maken. Met alleen het papier pakket en soortgelijke stempels maak je jouw unieke creaties.

En die superfijne pons voor de labels, dat is de Label me Lovely of Charmant etiket pons, echt een hele fijne, ik ben fan!

Wil je de video met de doosjes bekijken dan kan dat hier, wil je de werkbeschrijving ontvangen zorg er dan voor dat je op de mailinglijst staat. De instructies wordt op de vrijdagen na de live lunch toegestuurd.

Wat ga jij maken van dit mooie papier? Maak een klein cadeau doosje, een cadeau envelop, kaarten ….of gewoon allemaal!

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Er 2 workshops per maand waar je aan mee kunt doe. Daar zit vast eens iets voor je bij! Op 23 september is er weer een Samen Online Stempelen en op 1 oktober Wereld Kaart-maken dag.
Zelf aan de slag met de materialen? Bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Maak er wat moois van!
*Suze*

Meer workshops

Bewaar op Pinterest! Splendid Day dessinpapier van Stampin’ Up!
pinterest bewaarplaatje  cadeau doosje