Maak van een klein (chocolade ) presentje een mooi cadeau met de bijzondere zonnebloemen cadeau envelop, bekijk de live lunch video van 2 maart op youtube. Deze leuke zonnebloemen cadeau envelop maakt van een simpele chocolade reep een echt presentje. Het papier is bestempeld met de kleine zonnebloemen uit de set. En met de grote zonnebloem op de voorkant maak je er echt wat moois van!

Cadeautje geven, dat doe je zo:

Cadeau envelop met Bijzondere Zonnebloemen   chocolade minka

De basis is een vel A4 in de kleur Crumb Cake, door met dezelfde kleur inkt een patroon te stempelen krijg je je eigen dessinpapier. Het is heel leuk om te doen en ik gebruik deze techniek vaker om gewoon kaartkarton nét dat beetje extra te geven.

Onder de flap van de envelop zie je kaartkarton in de kleur Very Vanille, dit is minder hard dan het Basic White en dat past mooier bij de natuurlijke tint van het Crumb Cake kaartkarton. De grote zonnebloem is gestempeld met Daffodil Delight, op jawel , Daffodil Delight kaartkarton en daarna uitgestanst. Daaroverheen weer een gedetailleerd uitgestanste bloem in de kleur Night of Navy.

Deze cadeau envelop met de Bijzondere Zonnebloemen voor chocolade is op maat gemaakt voor een reep Milka, en ik had er twee…. maar met een lege maag naar de winkel gaan voor chocolade is gewoon niet zo verstandig. De Oreo reep heeft de video uitzending dus niet gehaald en pas om 16u was ik aan de boterhammen toe…

De stempelset is een van de Nederlandse stempelsets in het Stampin’ Up! assortiment met een paar prachtige gedetailleerde bloemen, blaadjes en een aantal Nederlandse stempelteksten. Bij de stempelset zijn ook bijpassende stansen verkrijgbaar en bestel je ze tegelijk dan krijg je 10% bundel korting, dat is toch leuk!

Stempelset bijzondere zonnebloemen stampin' Up!

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Er 2 worskhops per maand waar je aan mee kunt doen, daar zit vast eens iets voor je bij.
Zelf aan de slag met de materialen? Bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Maak er wat moois van!
*Suze*

Pinterest plaatje Cadeau envelop met Bijzondere Zonnebloemen

Meer workshops