Voorjaarscatalogus stampin up 2024

Blader gezellig mee met door de nieuwe voorjaarscatalogus van 2024, bekijk de video:

Het is vandaag 4 januari 2024 en daarmee de start van een nieuwe gids, deze artikelen zijn verkrijgbaar vanaf vandaag tot en met eind april. En dit is niet de enige gids, er is ook nog een cadeau catalogus – de Sale a Bration. In de video blader ik de hele gids door en laat dus alles zien. Ijsjes, taarten, gereedschap, hartjes, bijtjes, kolibrie, lelies en nog meer. Prachtige papier, hanige ponsen en uitgebreide stempelsets, er is voor iedereen iets moois te vinden! Ik ben heel benieuwd wat jouw favoriet.

Nederlandse stempels

In de nieuwe voorjaarsgids staan maar liefste 2 nieuwe Nederlandse stempelsets, en ook in de SAB gids vind je er een.
Als eerste de Vol Verrassingen – 163981 – met hartjes, bloemen en een taart. Met de diverse teksten maak je er lieve, vrolijke en bemoedigende kaart mee.

De tweede set is Leve de Lente – 183942 – met prachtige lelies en onder meer christelijke teksten die bij Pasen passen

De derde set is een Sale a Bration cadeau – deze kies je bij een bestelling vanaf €60 er gratis bij. Wensen uit het hart -163944

Sale a Bration

De sale a bration duurt van 4 januari tot en met 29 februari – door de schrikkeldag een dagje extra dit jaar! De artikelen in de gids zijn niet te koop, je krijgt ze bij een bestelling van 60,-, het is dus een echte cadeau gids. In de gids staan 3 artikelen die je pas mag kiezen bij €120 , ook die zie je aan het einde van de video voorbijkomen.

Instap actie

Elke Sale a Bration heeft een speciale aanbieding, de instapactie. Bestel je je startpakket als demo dan mag je daarbij een extra pakket kiezen ter waarde van €74, het is een handige glazen werkblad met silicone matje en poetsdoekje.
Heb je al zoiets of lijkt het je niks? Dan kies je voor €39 aan extra producten in je startpakket. Je betaald altijd €129 en kiest voor €175. Wil je meer weten over heet startpakket, demo zijn en hoe je dat aanpak, lees dan verder op de pagina over Stampin Up demo worden.

Bestellen

Nu je zoveel leuks hebt gezien wil je vast iets bestellen, dat kan in de webshop!