Op 1 december start de Uitverkoop Stampin’ Up! van de Najaarscatalogus 2022 met kortingen tot wel 60%! Voor alle artikelen geld, op =op. Dus zit er iets voor je bij dat je graag zou willen hebben, wacht dan niet te lang met bestellen!

Hoe bestel je? De uitverkoop start om middernacht van woensdag 30 november op donderdag 1 december. De systemen worden dan omgezet( dus heb geduld als alle knoppen nog niet helemaal goed staan) het kan de moeite lonen om op te blijven want niet alleen de uitverkoop start, ook de koopjeshoek wordt aangevuld! Dit zijn artikelen uit eerdere catalogi die al uit het assortiment zijn maar nog wel in voorraad zijn. Wat er vannacht in de koopjes hoe bij komt? Dat zullen we gaan zien..maar de wat er uit de najaarscatalogus gaat dat lees en zie je hieronder.

Bestel snel , zelf in de online winkel.

De bestelling plaats je zelf in de online winkel en wordt rechtstreeks bij je thuisbezorgd. Gebruik je de gastvrouw code YPRHXE2P bij het afrekenen dan krijg je van mij nog een dankjewel toegestuurd. Afrekenen doe je met creditcard of Paypal, maar ook Ideal is een optie!

Tip: gebruik je Ideal lees dan elk scherm zorgvuldig voordat je door of terug klikt om de betaling te laten slagen – er is een koppeling met Paypal en het ziet er waarschijnlijk anders uit dan je gewend bent.

Voordeel: Je hebt het zelf in de hand, snelle en verzekerde verzending, cadeautjes volgen in de post, ook bestellen uit de koopjeshoek.
Verzendkosten : €. 7,95

Persoonlijke bestelling

Je bestelling wordt door mij geplaatst en rechtstreeks bij je thuisbezorgd, je betaald door middel van een betaalverzoek/tikkie. Geef je wensen voor 18:00 op 30 november door via mail ( hallo@suzebonnema.nl) telefoon of app (0615297718 ) of messenger. Wil je later bestellen en bijvoorbeeld de koopjeshoek afwachten dan kan dat, geef je bestelling dan op een later moment door. (het dan zijn dat er items uitverkocht zijn.)

Voordeel: snelle en verzekerde verzending, eenvoudig betalen
Verzendkosten : €7,95

Verzamelbestelling: geef je bestelling door voor 18:00 op 30 november

Op 1 december in de vroege ochtend plaats ik een verzamelbestelling. Geef je wensen voor 18:00 op 30 november door via mail ( hallo@suzebonnema.nl) telefoon of app (0615297718 ) of messenger.
Voordeel: je kunt je artikelen afhalen in Leeuwarden of ze worden via DHL toegestuurd
Nadeel : Het kan zijn dat er artikelen uitverkocht raken, bij kwijtraken in de verzending ontvang je de helft van de waarde

En wat zijn dan die aanbiedingen???!! Dit is de uitverkoop Stampin’ Up! Najaarscatalogus 2022

In een 2 video’s op Facebook heb ik de catalogi doorgebladerd (video 1 en video 2 – de verbinding was slecht). op de volgende foto’s heb ik de nieuwe prijzen er bij gezet. Ben je meer van Excell? Dan kun je ook het bestand met de artikelen downloaden en bekijken.

Dit is de Uitverkoop Stampin’ Up! Najaarscatalogus 2022 – doe er je voordeel mee, maak er wat moois van 😉