Sale a Bration, wat is dat nu eigenlijk, ken je dat liedje? ‘ Celebrate good times, come on!’ Dat is Sale a Bration! Het zijn Superleuke tijden waarin we een nieuwe Stampin’ Up! catalogus presenteren en dat vieren we met het weggeven van cadeaus.

Wat voor cadeaus? Stempelsets, dessinpapier, stansen, en zelfs een unieke planner met stempel. En je mag nog zelf kiezen ook! Op 1 Juli presenteren we de najaarscatalogus, kijk alvast vooruit naar de oogstmaand, de herfstkleuren en de kerstperiode. Heerlijk een beetje afkoelen met de winterpret 😉.
Maar of je nu besteld uit de najaarscatalogus of uit de jaar catalogus, dat maakt voor het verdienen van de cadeaus niets uit.

Sale a bration Stampin' Up 2022 juli augustus

Wanneer krijg je welke cadeaus:

In de Sale a Bration collectie vind je verschillende niveaus’s van cadeaus:
1. Cadeaus bij € 60,-
2. Cadeaus bij €120,-
3. Een extra cadeau bij een bestelling van tenminste € 375
4. Planner collectie – cadeau voor iedereen die instapt als demo.

Cadeaus bij je bestelling.

Bij elke €60 aan artikelen – dus zonder de verzendkosten – kies je uit 6 beschikbare artikelen, dit zijn stempelsets, stansen, dessinpapier en kaarten + enveloppen.
Stempelset Hippest Hippo’s / Hippo stansen / Rings of Love dessinpapier / Pool party & Soft Sea Foam kaarten & enveloppen / Stylish Sketches stempelset / Silver & Gold dessinpapier.

Bestel je voor € 120 aan artikelen dan kun je 2 stuks van de eerdere genoemde artikelen kiezen maar je kunt ook 1 van de 3 extra artikelen kiezen. De ‘Tree lot’ stansenset, een Nederlandse stempelset – Geweldig Samen – of de Wonderful World stempelset met bijpassend dessinpapier.

Heb je lekker geshopt, of samen met je vriendinnen geshopt, en komt het bedrag boven de €375? Dan ontvang je nog een extra cadeau! De gastvrouwen set Perfect Pomegranate’. Die ontvang je de dus naast de cadeaus die je al gekozen hebt.

Cadeaus bij je startpakket:

Dol op plannen maken net als ik? En creatieve plannen in het bijzonder? Dan kies je voor het startpakket!
Kies uit de jaar catalogus of uit de nieuwe najaarscatalogus voor een bedrag van €175. Je betaald hiervoor €129 en je krijgt er de Making Plans collectie bij! Een planner met diverse pagina’s en stickers, 3 notitieboekjes en een stempelset. En dit allemaal in de vrolijke kleuren en motieven van Stampin’ Up! Alvast meer lezen over het startpakket – > Lees hier

Stampin' Up! startpakket bestellen

De actieperiode loopt van 1 juli tot en met 31 augustus 2022.
Bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Maak er wat moois van!
*Suze*

Meer workshops