De nieuwe catalogus heeft een hele andere indeling, over het hoe wat een waarom is een video opgenomen.

Wat ik zelf miste, en jij waarschijnlijk ook, is een overzicht met het dessinpapier. Het staat wel in de catalogus maar je ziet het niet zo lekker bij elkaar. Maar nu wel! Ik heb een handig document voor je gemaakt waarin je in een keer het overzicht hebt over al het mooie papier. Gratis downloaden en printen maar!

Waarom een overzicht van het stampin up dessinpapier zo handig is?

  1. En dat is nog meer dan in de catalogus. ook het online only aanbod heb ik er bij gezet voor een echt compleet overzicht. Deze online artikelen zijn gemarkeerd met een *, goed om te weten is dat online aanbod er is zolang de voorraad strekt. Ik kan je dus niet vertellen of dit het hele jaar verkrijgbaar zal zijn.
  2. En zoek je wel eens inspiratie op de naam van het dessinpapier? Ik heb de Nederlandse én de Engelse naam erbij genoteerd!
  3. Afmetingen – ik heb de maten in inches erbij gezet , dus of het grote vellen van 12″ x 12″ of 6″ x 6″ inch staat er meteen bij. (waarom niet in centimeters- 12 en 6 leest net wat sneller dan 30,5 en 15,2 cm)
  4. Doorklikken – wil je meer weten over het papier, welke kleuren er in gebruikt worden bijvoorbeeld, klik dan op de blauwe tekst onder het papier en je leest alles wat je wilt weten.
  5. Wil je meteen bestellen, dan kan ook als je op de blauwe tekst klikt en in de webshop komt.

Meer weten of wensen? Mijn gegevens staan erbij, ik help je graag verder:

Nog meer overzicht? Ik heb ook de ponsen bij elkaar gezet!