Bestel deze week je gratis planner set! Bij het startpakket als Stampin’ Up! demo ontvang je t/m 31 augustus en geweldig leuke bonus, de planner collectie. Deze bestaat uit een mooi album, 3 notitie schriften, een stempelset, stickers en inhoud voor de Agenda voor 1,5 jaar. Ben jij klaar om tot 2024 creatief te plannen 😉

Er zijn heel veel redenen te bedenken op een demo- startpakket te bestellen. Dit pakket is áltijd de beste aanbieding die we hebben., je kiest voor €175 aan materialen en hiervoor betaal je €129. Het pakket wordt gratis bij je thuisbezorgd en je krijgt er handige extra’s bij. Een set catalogus om uit te delen, kaartjes om je vrienden uit te nodigen en bestelformulieren om je administratie netjes bij te houden.

En als kers op de taart, in deze actie periode, een geweldige planner set!

Het hele pakket:

planner set Stampin' Up 2022

En of je nu voor jezelf besteld of voor je hele klantenkring, dat maakt niet uit. Het is geen verplichting om workshops te geven, je kunt gewoon genieten van je inkoopkorting. Samen met een vriendin of je zus? Prima idee! Het hele dorp, stad, provincie of land aan het stempelen krijgen? Ga ervoor! Stap in de creatieve Stampin’ Up! wereld en ervaar de gezelligheid van gelijkgestemden. ( En is het niks voor je, dan verloopt het automatisch binnen een half jaar, je materialen kun je gewoon houden, géén addertje onder het gras)

In de live lunch video laat ik de hele set zien en wat extra ideeen met de stempelset. Een set kaartjes om je week focus mooi vast te leggen. Ik heb altijd de neiging om meer te plannen dan er in een week past, misschien wordt het zo wel beter en andesr in ieder geval mooier!

Wil je de video met de planner en to do kaarten bekijken dan kan dat hier, wil je de werkbeschrijving ontvangen zorg er dan voor dat je op de mailinglijst staat. De instructies wordt op de vrijdagen na de live lunch toegestuurd.

planner kaartjes stampin up 2022

Let op, de actie duur nog 7 dagen, dus bestel deze week je gratis planner set.

Wil je eens mee doen aan de (online) workshops? Kijk dan op de pagina met alle laatste data en workshop pakketten. Er 2 workshops per maand waar je aan mee kunt doe. Daar zit vast eens iets voor je bij! Op 2&3 september is er een speciaal workshop weekeind (online) en op 23 september is er weer een Samen Online Stempelen.
Zelf aan de slag met de materialen? Bestel zelf je materialen in de online winkel of laat mij je daarbij helpen. Shop info

Maak er wat moois van!
*Suze*

Meer workshops

Bewaar op Pinterest! Making Plans collection van Stampin’ Up!
pinterest planen collection SU